Garantie & Klachtenregeling

Het herroepingsrecht

Retourneren

Deugniet en Co hoopt uiteraard dat je tevreden bent over jouw aankoop! Helaas kan het gebeuren dat je de bestelling (gedeeltelijk) wilt retourneren. 

Je hebt 14 dagen de tijd om het product bij Deugniet en Co aan te melden voor retour, gerekend vanaf de datum waarop je de bestelling hebt ontvangen. De retourzending dient vervolgens binnen 14 dagen retour verzonden te zijn. 

Neem contact op met onze klantenservice door een e-mail te sturen naar: [email protected]
Vermeld in de mail je naam en ordernummer voor een snelle afhandeling. 
Wij streven erna om binnen 1-3 werkdagen jouw email te beantwoorden. 

Verpak het artikel in de originele verpakking of in een stevige kartonnen doos. Zorg ervoor dat de verpakking goed gesloten is.

De kosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening. Nadat de bevestiging is ontvangen kunnen de ongebruikte artikelen worden verzonden. Je ontvangt per email van ons een retourlabel.

Deugniet en Co weigert de retourzending, wanneer blijkt dat de producten beschadigd of incompleet zijn.

Als wij het artikel hebben ontvangen betalen wij binnen 7 werkdagen het aankoop bedrag terug.(let op terugbetalingen via creditcard kunnen 14 dagen duren)

Uitzonderingen op retourneren: De volgende items kunnen niet worden geretourneerd: 1.Het retourneren van items welke speciaal op maat worden gemaakt is niet mogelijk. Zoals naamkussens, stoelen met naam, sprei sets met naam. 2.Het retourneren van behang is niet toegestaan.(ivm kleurverschil) 3. Het retourneren van wandstickers 4. Poppenhuizen welke als bouwset aangeboden worden( zoals garden, naturel, flowers, green, swan etc) kunnen niet retour aangenomen worden wanneer deze uit de verpakking zijn gehaald / in elkaar zijn gezet. 

Ruilen
Als het artikel dat je besteld hebt niet naar wens is, dan kun je dit altijd binnen 14 dagen na ontvangst ruilen (mits voorradig). 
De verzendkosten hiervan zijn voor rekening van de klant. De aanvraag dient altijd vooraf via e-mail [email protected] kenbaar gemaakt te worden. 
Zodra je aanvraag door ons bevestigd is kun je de artikelen aan ons retour zenden.

Let op: De artikelen dienen, ongebruikt te zijn. 
Sale artikelen kunnen niet worden geretourneerd of geruild.

Retourzendingen die niet aan bovenstaande voldoen, worden niet in behandeling genomen.

Indien de zending beschadigd bij je is afgeleverd, meldt dit dan zo snel mogelijk binnen 24 uur aan de klantenservice via [email protected] graag voorzien van foto.

Ook hier geldt dat de tijd en datum van je e-mail geldt voor acceptatie. Van iedere ruil- of retourzending zijn de verzendkosten voor de afzender. Een retourpakket blijft tot ontvangst de verantwoordelijkheid van jou als zender.

Ruilingen & Retouren kunnen verzonden worden naar:

Deugniet en Co, Antillen 11, 7333 PE Apeldoorn ( dit is geen bezoekadres)

Vermeld altijd duidelijk je naam en het ordernummer indien je ene item retour wenst te zenden . Email je ons? Dan kunnen wij je ene retour etiket toesturen per email.

Heb je vragen over bovenstaande?  Wij reageren altijd met 1-2 werkdagen.

(Mail: [email protected] / Telefoonnummer: 0515-240005)

Formulier voor herroeping

(Dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)
Aan Deugniet en Co, Bjienkorf 66, 6961PB Eerbeek, [email protected]

Ik/Wij* deel/delen* u hierbij mede dat ik/wij* onze overeenkomt betreffende: